Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

ekpk6lg5
15-07-2019 04:52:59

https://d2h1pu99sxkfvn.cloudfront.net/b0/11725579/449766418_TrR7yO4m09/P6.jpg
Air Jordan schoenen heren grijs De Air Jordan 1 is een tijdloze sneaker die is gemaakt in talloze kleurstellingen, patronen en materialen. Het is dus alleen maar logisch dat Jordan Brand ons een perfecte herfst / winter-versie van deze legendarische sneaker zou bieden.

Air Jordan schoenen dames roze De langverwachte Air Jordan 1 Retro OG "Wheat" is vervaardigd met een bovenwerk van suède, met een Golden Harvest (of Wheat) colorway, mesh tongconstructie, boot-achtige veters, reliëf "Wings" -logo en een rubberen rubberen buitenzool.

Air Jordan schoenen zwart goud Gekleed in een Chrome, wit, turbo groen en zwart kleurenschema. Deze Air Jordan 1 wordt geleverd met Kawhi's "The Claw" -logo en de NBA The Finals gedrukt op de inlegzolen.

Air Jordan 1 mid premium Deze vette variant op de originele Air Jordan 1 heeft een unieke mix van modern en iconisch. Het ene paar komt gekleed in het zwart en het andere in het wit. Beide worden compleet gemaakt met dubbele klittenbandsluitingen, Nike Air-tonglabels, geperforeerde tenen, Wings en Nike Swoosh-logo's.

https://www.schoenensize.com/