Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

lmz1g68p
18-07-2019 04:13:53

https://www.footstil.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x294/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/v/mvp100.jpg
nike air max schoenen heren Tijdens het hebben van DNA uit de jaren 90, is de hele schoen gemaakt van modern materiaal met lichtgewicht kunststoffen en een bovenwerk van ademende mesh. Andere opvallende details zijn de letters "AIR" op de veterringen, de Swoosh-branding op de tongen en zijkanten bovenop een Air Max-zool-hakeenheid.

nike schoenen dames roze Geschilderd in een ultraheldere witte kleur, is een vleugje zwart aanwezig om een ​​klein contrast toe te voegen. De Air Max Axis wordt ook geleverd met functies zoals het Nike Swoosh-merk op de zijpanelen, "AIR" op de veterringen en de belangrijke Air Max-bubbel op de hiel, waardoor gebruikers meer comfort en stabiliteit hebben.

nike schoenen zwart goud Deze junior Air Max Axis-trainers van Nike zijn ontworpen door de Air Max 98 en zijn moderne lopers met een retro-rand. Gemaakt met een ademend bovenwerk van textiel in een zwarte kleurstelling, deze trainers hebben synthetische overlays voor extra ondersteuning en duurzaamheid.

nike air max axis wit grijs Ze zijn op een lichtgewicht tussenzool van schuim geplaatst met een zichtbare Air-eenheid in de hiel voor demping van het volgende niveau en comfort voor de hele dag. Knikkend naar de 95 met geweven kant houdt, ze zijn afgewerkt met Air branding en een witte Swoosh naar de zijwanden.

https://www.footstijl.com/