Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

ce2cil
02-11-2019 04:42:31

https://images.complex.com/complex/image/upload/c_limit,dpr_auto,q_90,w_720/fl_lossy,pg_1/adidas-nmd-r1_copy_abcxiz.jpg
adidas ozweego orange release date, som er et tilbageslag til et 90-årigt perforamcne-løbsshow, forener sig for at tilbyde endnu et nyt tag på Ozweego Bunny. Konstrueret med den belgiske designers unikke stil er de kombinerede overdel med gummi og læder udstyret med de farverige silikonbobler. Minimal branding præsenteres på siden og hælen, indstillet på en Adiprene mellemsål, en Adiwear gummi ydersål.
adidas zx 4000 4d carbon & semi-solar yellow er inspireret af de ikoniske ZX 8000 løbesko fra midten af ​​80'erne. FLUX-serien er en kombination af ZX 8000-sål, den elegante stofoverdel med farvede snørebånd og hæl-burbeskyttelse. Skoene kombinerer utrolig enkelhed og futuristisk udseende. High-end skaft med en markant struktureret gummitåbeskyttelse, praktisk tekstilforing gjorde FLUX til deres plads i hylderne hos de mest krævende fodtøjs fans.
I løbet af de sidste par måneder har vi set Pharrell rocke en håndfuld uudgivne farveveje af adidas nmd herre tilbud. Forventes at falde i løbet af efteråret/vinteren (11. november) i år er colorways kendt som Pale Nude, Sun Glow, Core Black og Noble Ink, alt sammen hvad der kan ses ovenfor. Disse versioner af Pharrell x adidas NMD Human Race kommer med en ny trailinspireret gummi ydersål sammenkoblet med Boost mellemsålen og modellens signatur snøresystem.
Succesen med adidas y-3 saikou triple black skyldes den perfekte blanding af adidas ekspertise og innovation inden for sportsfunktionalitet og Yohji Yamamotos stil. adidas Y-3 repræsenterer uplettede håndværk og sportstøjets fremtid. Hos SVD kan du finde de nyeste kollektioner af mærket, inklusive adidas Y-3 Sport-linjen og modellen Y-3 Qasa.
https://www.glowb3.com/