Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

xcdsaik
16-11-2017 03:49:07

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2017/04/Parley-x-adidas-Ultra-Boost-Uncaged-Blue-BB1978-Buy-New-Sneakers-Trainers-FOR-Man-Women-in-UK-Europe-EU-01-700x449.jpg

Ultra BOOST X adidas Skor känns så bekvämt. Den handskensliknande passformen är svår att beskriva, och Boost mellansålen känns otroligt plysch. Jag fick dessa skor strax före en långhelg och jag överdriver inte när jag säger att jag knappt tog dem av! De känner sig fantastiska. Det är verkligen något du behöver försöka och uppleva själv.

Övervyn skor hur smidig adidas Ultra Boost X adidas  Dam Skor 2017 är. Det visar också strukturen hos primeknitten runt ankeln. Primärnit är inte lika tjock som Ultra Boosts. Skopans baksida är ungefär densamma bortsett från den extra plasthälskoppen på Ultra Boosts (men inte säker om det bara är för estetiska ändamål). Båda har Continental™ gummi ytan för utmärkt grepp.

Klart har adidas Ultra Boost X adidas Herr rea en mindre styv struktur än Ultra Boosts. Plastburet ersattes av ett flexibelt tyg "bur". Ultra Boost X har passform i en socka, vilket betyder att den är lättare och anpassad till din fot. Jag tycker också att det är intressant hur aggressiv vinkeln är på framsidan av Ultra Boost, jämfört med Ultra Boost X. Jag antar att det är det som gör räntan mjukare på Ultra Boost X ... en mer naturlig uppföljning. Det verkar också vara mer boost™ -skum i Ultra Boost X från midfoten till hälområdet.

UltraBOOST X adidas ultra boost x  Dam passar som en socka. De är extremt bekväma. Jag lägger dessa på och älskar den snygga passformen av skon på din fot. Sneaker har det som kallas en "Primeknit" -textur som slingrar runt foten för ökat stöd och ultralätt komfort. Jag bar dessa springar på påsksöndagen och de störde inte mina shin splinter som var otroligt! (Jag hittar inte många som underlättar trycket från varje steg på mina shins). Stötdämpningen är adidas mest responsiva dämpning hittills. Skon känns väldigt stabil när den är på och stör inte huden runt anklarna.

http://www.stilskor.com/