Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

AlvaRamie
16-05-2018 11:19:38

Jotta voisit tehdä parhaansa, sinulla on oltava asianmukainen seikkailuvaatteet. Oikea seikkailuvaatteet vaativat kuinka tehokkaita, joustavia ja mukavia olisit koko tapahtuman eri vaiheissa. Tämä ei koske niitä kissoja, jotka ovat tuskin päivässä tai Salomon kengät netistä tunnin eloonjäämistilaisuudessa. Näille tapahtumille tarvitset vain hyvät parit ja yksinkertaisen T-paidan voittaaksesi. Jos kuitenkin olet uhmakas kilpailu, on joitakin dos ja don'ts, että sinun pitäisi muistaa ja seurata voidakseen pysyä kilpailukykyisenä.

Ongelmana, jolla on paljon seikkailuharjoittajia, on se, että heillä on aina mahdollisuus saada hypotermia, koska heillä on tavallisesti kylmä ilmapiiri syrjäisillä alueilla. Salomon mid gtx, jota sinun ei pitäisi koskaan tehdä, on käyttää mitä tahansa puuvillaa. Puuvilla on hyvä imeä hiki, mutta se on myös erittäin hyvä vedenpitävä. Älä anna hikeä irti selästäsi, joten voit saada kylmän tai jopa pahemman, se kehittyy yskään. On aina parasta mennä jotain villaa tai jotain synteettistä kangasta, kuten polypropyleeniä, jotta hiki imeytyy.

Varmista, että saat todella mukavan ja kiinteän alusvaatteen - ei kovin kireät ja tukehtuneet. Salomon x ultra 3 mid gtx alusvaatteet ovat mukavuuden perusta, varsinkin kun teet joitakin tehokkaampia harjoituksia, kuten juoksu ja pyöräily. Tarvitset myös hattu, joka suojaa sinua lämpöä, jos osallistut lämpimään säätilaisuuteen. Hatut voidaan käyttää myös pääsuojaimiin yleensä. Älä käytä paksuja hattuja, koska ne pitävät pääsi lämpimänä; yritä saada urheilukorkit.Seuraavaksi katselet ympärilläsi kuivia oksia ja erikokoisia kuoria.

http://www.kengatsalomon.fi/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/R/U/RUNF11-1.jpg