Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

StevenHolgate
11-08-2018 08:12:35

Pharrell Williams 'langsigtede partnerskab med adidas har været langt mere ekspansivt adidas superstar herre end alle andre. Globalt resonerer hans udgivelser kulturelt med en intimitet og tæthed få andre har. Ja, det inkluderer Kanye West.While mange af Vestens udgivelser har vist sig mere populære, har Williams cementeret sig som en sand global borger ved at nå til flere kontinenter og lænede sig til oprindelige kulturer for at kreativt brænde sine meget imponerende sneaker- og beklædningsgenstande.

adidas superstar tilbud Med et stramt blik på Indien for sin holi festival fokuserede samling, til Frankrig for tidligere Jacquard fashioned Stan Smiths, og til Kina for symbolske iterationer af indledende NMD Hus, Williams 'spidse indsats for at drive kreativitet gennem både progressive og tradition centreret regioner er følte i alt, hvad han gør. Dernæst ser han til østafrikansk kultur for at lyse essensen af sin "Solar Hu" Pack.

adidas superstar slip on tilbud Et folk og en kultur indrænet i roen og meditativ karakteren af at løbe, udtrykker østafrikanere lige så meget deres arv gennem rige mønstre og nuancer farvet i følelser. Williams udforsker denne stemning i den lunefulde "Solar Hu" Pack, mens man smidigt sidder sammen med moderne fremskridt inden for løb, der omfatter adidas Boost-polstring og Primeknit-fabrikation.