Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

GTRHGFRRR
14-09-2018 10:27:27

https://i.pinimg.com/originals/b5/67/bf/b567bf7a210da6f0580f86afc8075630.jpg
Efter att ha avslöjat sin adidas skor  i slutet av förra året, är Adidas Originals tillbaka med en ny helt ny siluett som du behöver lägga till i din rotation - Deerupt. Den här smarta löparen har en lågsilhouette som verkar ta element från både NMD_R1 och Tennis Hu och har en monterad sock-liknande övre. Den har inbyggda snören på den yttre och en märkesbaserad Trefoil lapp på hälen, och hela silhuetten är täckt med mesh nätöverlägg - inklusive mellansula.


adidas skor 2018  har presenterat två nya färgvägar av deras nyaste körlivsstilssilhouette, Deerupt.Arriving i ditt val av "Bluebird" eller "Aero Pink" färgalternativ. Båda har en flexibel bakre övre övre som kombineras med referenssträckta nät för att ge en komprimerad och bekväm passform, med motivet som fortsätter på mellansolen. Avslutande beröring inkluderar ett dolt snörningssystem och trefoil logo-märkt mockahälsplåst, placerad ovanpå en klassisk gummiyttersula.


The Three adidas deerupt runner Stripes samarbetade med visuella konstnärer för att omvandla gallerstrukturer till förändrade fysiska utrymmen och nedsänkta former för deltagare att uppleva. Inspirerad av stadsplanering, arkitektur och naturfenomen håller Deerupt gallret som sin centrala designprincip. Den fördjupande händelseupplevelsen fyllde sinnena med visuell och auditiv stimulering i de olika utrymmena. Varje utrymme skiljer sig från det sista, men varje innehåller en rutnätdesign genom texturer, mönster, lager och perspektiv.


Adidas fortsätter adidas deerupt runner  kvinnor att introducera ny silhuett, den senaste kommer från Originals arm i form av den nya Deerupt.Inspirerad av stadsplanering, arkitektur och naturfenomen, sportar den nya Deerupt ett framträdande rutmönster genom sin helhet, som ursprungligen innehölls i adidas löpare från 1980.Aside från design, det finns också funktioner zoned skumfickor inuti som gjutas längs skoens inre foder för att säkerställa den perfekta passformen.http://www.stayonlinese.com/