Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

v1ynv9w7
20-05-2019 10:02:47

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/47705b1b43f84d7980a4a8e200a3f57e_9366/Prophere_sko_Gra_B37451_010_hover_standard.jpg


Adidas Sko Sort kommer frem i en ny "Trace Khaki" farvevej. Funktioner på de futuristiske spark inkluderer en melleange-effekt strikket øvre, behagelig tekstilforing og en skarpt skulptureret sidevæg. Derudover ser vi en klumpet hvidsål og lyserøde detaljer i hele silhuetten. Endelig vises Three Stripes branding i nubuck læder på siderne sammen med en elastisk krave for hurtig nem adgang.


Adidas Sko Herre er en ny stil, der lavede sin officielle debut i december, og for at starte marts, kommer modellen i den populære Triple Black colorway næste. Sneakerens strikkede øvre er stort set dækket af kernens sort, mens matchende læder accenter ses på hælen, efterfulgt af suede Three Stripes, der fungerer som sit snørebåndsystem. En tonal, tekstureret og tyk gummisål fuldender endelig designet helt.


Adidas Sko 2019 sætter deres Propheres silhuetfront og center i morgen, da de kommer til at frigive en håndfuld nye farvebaner af den nye model. I ovennævnte nuance er alle i hele den strikkede øvre tonal detalje også til stede på nubuck tre striber branding på sidepaneler og læderhæletælleren. Subtile hits af pink er så plettet på hælen, tungen branding, og tåen for en ekstra farveprøve.


Denne Adidas Prophere Vapour Grey & Tech Earth kommer dækket af en olivestrikket overflade, der gør den ideel til efterårssæsonen (eller virkelig). Hits af Solar Red, der tjener som den perfekte kontrast, kan ses på hælen, tungen og branding på tungen. Efterbehandling detaljer omfatter ruskind tre striber branding på sidepaneler, en læderhæl tæller i oliven og en tan / beige chunky sål enhed.


http://www.kaiisko.com/