Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-06-2019 03:39:58

7zfz4mc4
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-06-2019
Messages: 3

adidas pod s3.1 bape x neighborhood

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2018/12/bape-neighborhood-adidas-pod-s3.1-1.jpg
adidas schoenen heren grijs De adidas POD-S3.1 combineert jaren '90 -stijl met moderne technologie en landt op schuh met de iconische stabiliteit en flexibiliteit van het PODSYSTEM. Met de adidas Boost-schuimtechnologie in de hiel en het dynamische EVA-vormstuk in de voorvoet, pakt deze technische adidas hardloopschoen een klap uit in het comfortrijk terwijl hij vliegend kijkt.

adidas schoenen zwart dames Voor dit deel zal de P.O.D-S3.1 in twee kleurstellingen worden uitgebracht. Met hun minimalistische kleurbehandelingen kan elke schoen de opvallende designtaal van de P.O.D-S3.1 naar voren laten komen, en benadrukken hoe de onverschrokken mix van verwijzend ontwerp en hedendaagse technologie van de schoen samen is gekomen om een ​​van de meest opwindende nieuwe silhouetten te creëren.

adidas schoenen wit met roze De POD S3.1-trainer is een flexibel silhouet met ademend bovendeel, kenmerkende branding, blauwe accenten en tong van neopreen. Deze stijl is compleet met BOOST-hak voor meer comfort.

adidas pod s3.1 bape x neighborhood Stablity ontmoet flexibiliteit. Geïnspireerd door onze Torsion-systeemtechnologie, brengt de Point of Deflection-brug stabiliteit en buiging van de podulaire zool en maakt de natuurlijke torsie van de voet mogelijk.

https://www.schoenenmark.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com