Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-06-2019 04:37:34

uyi7q6fn
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-06-2019
Messages: 1

New Balance X90 Beige Dames

http://www.madeliefdesigns.nl/images/Adidas%20Shoes/7Hg9FMaNq4f7FFvcBoS.jpg


New Balance Schoenen Wit presenteert de gloednieuwe lente-vriendelijke versie van het X-90 gereconstrueerde silhouet van hun vrouw. Gekleed in een Thunder and Summer Sky-kleurenschema. Deze nieuwste versie wordt geleverd met een bovenwerk van suède en textiel, Encap-zoolunit, geweven tonglabel en treklipje en ook enkele aanvullende reflecterende details.


New Balance Schoenen Sale maakt zich klaar om een ​​nieuw "gereconstrueerd" pakket van de X-90 uit te brengen. De X-90 haalt inspiratie uit de 99x-serie en is bovendien een viering van 'New Balance uit de jaren 90'. We zien de X-90 optioneel in vier kleurstellingen, elk met een technisch bovenwerk van textiel en extra grote, agressieve gereedschappen. De sneaker met de kenmerkende sportstijl van het merk, is bijgewerkt met een eigentijdse flair om aan de moderne eisen te voldoen.


Twee van de "Purple Haze" New Balance Schoenen Heren hebben paarse accenten, gepaard met grijstinten om de rooktonen aan te duiden. De canvas en suède sneakers verwelkomen dan meerdere brandinghits, waaronder op maat gemaakte inlegzolen, END.-merk kantstippen en ingeslagen accenten op de tong. Het einde. x New Balance X-90 "Purple Haze" -schoppen worden geleverd in een speciale doos met samenwerkende wierookstokjes en een co-branded wierookhouder.


Het strakke silhouet, dat in algemene stijl inspiratie put uit de New Balance X90 Beige Dames serie, heeft een combinatie van bewerkt leer, mesh en textiel op de bovenkant. Andere specificaties in de constructie zijn een zigzagpatroon op de tussenzool, een reflecterende hiellip en een algeheel lichtgewicht ontwerp dat geschikt is voor hardlopers en degenen die graag licht op hun voeten staan. Van de baan en het veld tot de hotspot op vrijdagavond, je blijft zeker fris dankzij de goede mensen bij NB.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com