Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-06-2019 02:56:02

mkxp10zl
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-06-2019
Messages: 2

adidas yeezy 700 wave runner

https://pbs.twimg.com/media/DmwG5VaXoAA8r_w.jpg
adidas schoenen heren grijs De Yeezy Waverunner 700 is vervaardigd met prachtige, hoogwaardige materialen die adidas-technologie ademen met Kanye West's onmiskenbare esthetiek, en is een intense beweging weg van de traditionele ontwerpen van Kanye West zoals Yeezy Boost 350 en Yeezy Boost 350 v2.

adidas schoenen zwart dames De sneaker heeft een volumineus lichaam met stevige, primaire kleurenpanelen. Het gedempte bovenwerk is gemaakt van grijs katoen met een dunne laag gaas rond de enkel; suède materiaal stoot rond het lichaam voor extra ondersteuning.

adidas schoenen wit met roze Het zware katoen en gaas bevordert het ademend vermogen en comfort voor langere periodes van slijtage. De tussenzool is een mengelmoes van wit en donkerblauw met oranje vlekjes. De zool is gemaakt van donker rubber en de binnenzool is Ye's gepatenteerde Boost-zool. De dikke fluorescerende gele veters maken de sneaker af.

adidas yeezy 700 wave runner Het is duidelijk uit het ontwerp dat Kanye voor maximaal comfort ging bij het ontwerpen van deze sneakers. Het flexibele en zeer duurzame materiaal zal jarenlang dienen als sneakerheads bij het schommelen van deze kicks. Geen vouwen, geen vervaging en dikke zolen die niet stoppen. Lijkt legitiem.

https://www.schoenenmark.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com