Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-07-2019 04:20:28

u6p1togs
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-07-2019
Messages: 1

Adidas Ace 16+ Ultra Boost Triple White

http://www.jolicosolarpower.com/images/large/products/Adidas%20ACE%2016%20Purecontrol%20Ultra%20Boost%20Triple%20White%20Running%20Shoes%20-%20Adidas%20Shoes%20K35p7153_LRG.jpg


De colorway van Adidas Schoenen Dames Zwart is al heel laat door adidas in hoog tempo geroteerd. Het nieuwste model om de levendige blauwe tint te creëren, is niemand minder dan de adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost. Vandaag krijgen we een eerste blik op de adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Blue Blast. De adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Blue Blast komt gekleed in een primeknit geweven bovenwerk gedaan in de eerder genoemde Blue Blast colorway. Een tonale hielkap en het merk Three Stripes op de lambrisering zijn ook in het spel. Het tonale uiterlijk van de schoen wordt lichtjes verbroken door de minimale roze slagen die op het hiellipje en op de buitenzool worden genoteerd. Over de zool gesproken, een zool met witte zool en een buitenzool van Continental rubber verzekeren je dat het comfort van het sokachtige bovenstuk wordt geëvenaard door de zool.


Het laatst aangeboden in dampblauw, de nieuw geïntroduceerde Adidas Schoenen Nieuwe Collectie is nu te zien in een klassieke tint van grijs. De voetbalschoen / sneaker-hybride is zeker behoorlijk moeilijk te bereiken vanwege de beperkte productie. Gedefinieerd door het ademende primeknit-bovenwerk en de boost-zoolunit, is het ontwerp met lussen ook gedetailleerd met een verlengde kraag en een vergrote driekleurige branding die de zijpanelen in contrasterend wit siert. Het respectieve thema is gericht op de TPU-hielkap met een opvallende camouflageafwerking .


Adidas Schoenen Oranje is weer terug met een nieuwe colorway van de unieke adidas Ace 16+ PureControl Ultra Boost. Omdat we het silhouet al in verschillende kleuren, waaronder volt en zwart, hebben gezien, bekijken we nu wat misschien het meest populaire kleurensysteem is. Deze keer wordt het op voetbal geïnspireerde onthuld in een nieuwe Red Limit-colorway met een zwart Primeknit-bovenwerk met grijze details op de merknaam met drie strepen en rood op de hielkap. Er is nog geen officiële releasedatum van adidas, maar deze kunnen een quickstrike-release zijn dus zorg ervoor dat je je ogen openhoudt.


De Adidas Ace 16+ Ultra Boost Triple White moet een van de meest begeerde Boost-modellen zijn waar ooit met is gekomen. Het enige probleem is dat adidas er niet genoeg van zal vrijgeven. Als ik me niet vergis, sinds adidas eerder dit jaar debuteerde met de sneaker, kan het aantal colorways aan de ene kant worden geteld en elke keer als ze dat doen, zijn ze uitverkocht met de snelheid! Hoe zit dat?! De volgende is de Adidas Ace 16+ PureControl Ultra Boost Triple White. De volledig witte look is meteen een aandachtstrekker als het gaat om Boost-modellen, de Triple White-versie van de Adidas Ace 16+ PureControl Ultra Boost mag niet anders zijn. Het voetbal-geïnspireerde model draagt ​​een slanke sok zoals het Primeknit-bovenwerk met de merknaam Three Stripes aan de zijkant van de schoen. Een witte hielkap helpt de vloeibaarheid van de schoen op gang te brengen. Ten slotte is hieronder een witte boost en witte rubberen buitenzool te zien. Europa krijgt deze morgen, we hopen alleen dat de staten eerder dan later zullen volgen.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com