Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 16-07-2019 04:36:03

u6p1togs
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-07-2019
Messages: 1

Nike Air Force 1 Low Utility BHM Schwarz

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/02/Nike-Air-Force-1-Utility-BHM-Black-History-Month-BV7783-001-Release-Date-4.jpg


Det finns några Nike Schuhe Neu Modell mer sommarberätta än ett krispigt par vita flygvapen 1 och några utsmyckningar mer klassiska än en gummisula, så Nike har bragt båda ihop på denna nya AF1 Low colorway. Med hjälp av traditionellt tumbled läder för sin konstruktion anländer denna Force mest märkbara accenter via en klassisk burgundy Swoosh / häl flik och ett unikt nytt tunga emblem som har en blå Swoosh med burgunder och vit trim. Blå innersulor erbjuder extra kontrast av den dolda sorten, och under en vit mellansula och ovannämnda gummiyttersula kompletterar utseendet.


Klädd i en "University Blue / White / University Red / Metallic Silver" -färg, använder den här versionen av Ablohs Nike Schuhe Damen Grau den läderbaserade byggnaden som ses på tidigare ComplexCon- och MoMA-exklusiviteter i stället för den dekonstruerade utseendet som används på "The Ten" -erbjudandenen. Accenter inkluderar en silver Swoosh, vita snören och branding, och en röd blixtlås som matchar signaturfliken under Nike-logotypen.


Med Pride Månad i full effekt visar Swoosh ytterligare sitt stöd för jämställdhet för alla med den kommande utgåvan av denna Nike Schuhe Beige Gold. Flaunting det ikoniska helt vita AF1-färgschemat, har detta par ett premium tumlande läder konstruktion som är förhöjd med plysch interiör padding. Höjdpunkten i denna variation riktar sig mot mellansolen som är markerad med kontrasterande svart "EQUALITY" -text i olika typ av typografi. Dessutom broderat svart "Nike Air" varumärke på tunga etiketter och häl flikar slutföra det enkla, men djärva erbjudandet.


Nike Sportswear har just debuterat ett helt nytt Black / White-erbjudande av Nike Air Force 1 Low Utility BHM Schwarz. Denna iteration av siluetten har en full Flyknit övre parad med läderöverdrag i en kombination av svart, vit och antracit. Vit märkning på toppen av en solid vit gummi AF1 sålar kompletterar den tidlösa designen.


https://www.neuweekly.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com