Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 19-07-2019 09:04:06

b7w7bi0d
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-07-2019
Messages: 2

Nike Free Flyknit 5.0 Wolf Grey

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2015/07/nike-free-flyknit-nsw-wolf-grey-01.jpg


Nike Skor Ny Stil är 26 procent mer flexibel och 2 mm lägre till marken medan Nike Free RN Flyknit 3.0 är 1mm lägre till marken än 2018-modellerna. De minsta överdelarna, ett tunnsträckt nät med ett minimalt snörningssystem för 5,0 och en spetslös Nike Flyknit med en sekundär lås-down överlägg för 3,0, utformades för att förbättra den naturliga, andra hudaspekten hos skorna. Den mindre Swoosh symboliserar skoens lägre körsträcka.


Nike Skor Dam få tag på en barfota, när den först kom ut med Free-serien, som använder anatomiskt formad skumdämpning med djupa skärningar och åsar för att stödja ett naturligt och oinhibierat rörelseområde. Komplimangerad av en minimalistisk lättvikt övre, Free är populär bland idrottare och dagskläder lika, sätter skor inte bara på spåren utan också på gatorna.


Nu har Nike Skor Svart nu lagt till familjen med de nya Free Run 5.0 och 3.0-modellerna. Den tidigare modellen har en skiktad övre som påminner om sin föregångare, Free Run 2, medan den senare modellen antar den klassiska laceless, lätta, super minimal designen. Båda modellerna finns i olika färgvägar för att passa din personliga stil, på och av spåren.


Mellansolen har nu sipprar längs toppen och botten. Nike Free Flyknit 5.0 Wolf Grey Typiskt införs nypning i gummiytor för att förbättra dragkraften. Siping i Nike Free 2019 sägs öka dorsi och plantar flexion. Baserat på datakartläggning placeras varierande djup i sipes där foten naturligt vill böja och sträcka för att förbättra rörelsens känsla och möjliggöra mer naturlig fotrörelse.


https://www.footsolebay.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com