Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-08-2019 07:35:56

by2ron
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-08-2019
Messages: 1

adidas kamanda 01 - all 8 colors for men & women

https://sneakers-magazine.com/wp-content/uploads/2018/06/adidas-pod-s3.1-core-black-ftwr-white-aq1059-on-feet-side.jpg
Adidas Originals har været i brand med deres nye billig sneakers dame udsalg - adidas deerupt runner rød colorways, og i dag har de netop frigivet en hel masse flere farveindstillinger, som vi kan vælge imellem.
Denne seneste udgivelse, der træder ud i køb sneakers dame tilbud - adidas arkyn hvide Navy, Teal, Ash Grey og Black, præsenterer Arkyn-silhuetten i sin mest rolige og selvsikre form endnu, og blander form og funktion på en måde, der indkapsler skoens urokkelige progressive formel.
adidas kamanda 01 - all 8 colors for men & women begyndte som et designeksperiment i 80'erne. Inspireret af fodboldfan-stil har disse herresko en T-formet tå og en skulptur af gummi gummi ydersål, der riffes af Samba slidbanemønster. Lavet af ultra-blødt svineskindnubuck, de blinker en vævet tunge etiket og guldfolie detaljer.
Hvis du ikke har hørt, samarbejder Adidas med adidas originals yung-1 trainers in orange for at droppe en massiv samling sommer 2018. Der er foretaget lækager og mockups, siden rygterne begyndte et par måneder tilbage. Og siden da har Adidas introduceret nogle af sine nye silhuetter som Deerupt, Prophere, EQT ADV Mid, og nu viser Adidas Yung-1 sig på sociale medier.
https://www.puretinue.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com