Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-08-2019 03:25:47

ohoamc1c
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-08-2019
Messages: 0

nike react element 87 royal tint

https://fashionmood.org/88399-large_default/react-element-87-royal-tint.jpg
nike schoenen wit dames Enige achtergrond over het React Element 87; ontworpen door Nate Jobe en het speciale projectenteam van Nike, die een technische, futuristische hardloper hebben gemaakt. Het React Element 87 is geavanceerd in zijn constructie en biedt responsieve REACT-schuimdemping en een binnenstebuiten "gedeconstrueerde" esthetiek.

nike schoenen heren grijs De inspiratie voor de stijl kwam van het boren van gaten in schuim van de zool, met als doel meer comfort te bereiken tijdens staan, lopen, schakelen en sprinten. Dankzij deze proeven konden ontwerpers bepalen welke gatdiepte en dichtheden hun comfortdoelen bereikten.

nike schoenen zwart rood De ontwerpers pasten de abstracte buitenzool vervolgens toe op een retro-internationalistisch geïnspireerde bovenkant, die was gemaakt van 100% TPE textielgaren, die de doorzichtige look van de React Elements zou completeren en op zijn beurt een echt modern silhouet zou creëren.

nike react element 87 royal tint Nike volgt hun eerdere inspanningen op met nog twee vergelijkbare spelers. Semi-doorschijnend bovenwerk wordt gecombineerd met heldere en opvallende hits van blauw en rood, evenals een bruin en groen paar dat klaar is voor gebruik buitenshuis.

https://www.kleurmvp.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com