Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-08-2019 06:40:05

itaaj4h6
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-08-2019
Messages: 3

Nike Air Max 720 Dark Grey

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/02/Nike-Air-Max-720-Carbon-Grey-AO2924-002-on-foot-staircase.jpg


De Nike Schoenen Zwart eenheid is de hoogste Airbag in de geschiedenis. Het is ook de nieuwste prestatie van het Air Manufacturing Innovation-team van Nike. De resulterende schoen is echter een bewijs van hoe die groep samenwerkt met andere facetten van Nike-design. Van kleur tot materialen, er is schoonheid in een synergetische benadering. "Kleur moet bijvoorbeeld een evenwicht vinden tussen het versterken van de technologie en het maken van een eigen verklaring", zegt Courtney Dailey, Nike VP van Color Design.


Nike Schoenen Nieuw vorige vlaggenschip Air Max, de Air Max 270, heeft een 32 mm luchtkussen in de zool; met 38 mm plaatst de nieuwe Air Max 720 een echt springkussen van demping onder de voet. Die toegevoegde 6 mm is ontworpen om de hele dag comfort te bieden, niet alleen voor je voet, maar ook voor je milieubewustzijn - Nike zegt dat de airbag van de 720 is gemaakt van meer dan 75 procent gerecycled productieafval.


De Nike Schoenen Dames is een nieuwe stijl van de Swoosh, en deze wordt vandaag officieel gelanceerd om het NBA All-Star Weekend in North Carolina vroeg te vieren. Volgens Nike is dit gloednieuwe model een eerbetoon aan Charlotte's autoracecultuur. Het leren bovenwerk van de sneaker is ontworpen in een raceschoenstijl met grafische afbeeldingen op de hiel en de tong. Eindelijk, een lange ritssluiting aan de zijkant, een hoog uitgesneden enkelkraag en 720 zool overtreft het lifestyle-ontwerp.


Elk jaar brengt Nike een nieuw Air Max-model uit en deze keer wordt het de Nike Air Max 720 Dark Grey genoemd en beschikt het over een grote air max-eenheid die zich helemaal rond de schoen wikkelt. Het is een vrij futuristisch ogende sneaker met een aantal interessante tooling aan de bovenkant die bijdraagt ​​aan zijn esthetiek. Zoals schoenbedrijven de neiging hebben om te doen wanneer ze voor het eerst een nieuw silhouet uitbrengen, testen ze het water met enkele gloednieuwe colorways. Dit is niet anders met de Nike Air Max 720, die vijf nieuwe colorways uitbrengt als onderdeel van het Nature Pack.


https://www.jdirunning.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com