Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-01-2020 02:53:07

zsemj8tg
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-01-2020
Messages: 1

Puma thunder x bradley theodore

https://shop.r10s.jp/golden-state/cabinet/shohin30/t17011911_7.jpg
Puma schoenen zwart dames PUMA heeft twee colorblocked iteraties van zijn Thunder Nature-silhouet uitgebracht voor lente / zomer 2019. De nieuwe Thunder Natures combineren een dikke gebeeldhouwde zoolunit met een gestroomlijnd bovenwerk van leer en suède, geïnspireerd op PUMA's hardloopschoenen uit de jaren 90 van het CELL-systeem, zijn Alexander McQueen-samenwerkingsverbanden en de menselijke anatomie.

Puma schoenen blauw roze Het bovendeel van de Thunder Nature wordt uitgebracht in een gedurfde "Nasturtium / Silver Grey / Whisper White" -kleur en een subtieler "Pale Khaki / Cloud Cream / Bluestone" -aanbod en levert een veelvoud aan lagen en texturen die aansluiten bij de vormen en ontwerpen van zijn retro De Thunder Nature is compleet met een IMEVA-middenzool, die ondersteuning en grip biedt door de gebeitelde rubberen buitenzool, en ziet overal een aantal PUMA-emblemen, zoals het kattenlogo op het tonglipje en het hiellipje met het "PUMA" -merk.

Puma schoenen grijs heren Deelnemen aan de golf van dikke 'dad'-schoenen in 2018 was Puma's serie Thunder-sneakers, waaronder de Spectra, de Electric en de Desert, waardoor fans van het Duitse sportkledingmerk een levensvatbare levensstijloptie hebben voor dagelijks gebruik. De wereldberoemde beeldend kunstenaar van de Turks- en Caicoseilanden zal zijn kenmerkende kleurenpalet toevoegen aan de Puma Thunder-serie naast het opvallende ontwerp dat je hier ziet.

Puma thunder x bradley theodore Hoewel het grootste deel van het bovenwerk van deze iteratie in het zwart wordt gedaan, roept het een gevoel van kunstenaarschap op door hits van blauw, rood, paars en meer, vergelijkbaar met de reeks tinten die Theodore op zijn straatmuurschilderingen en schilderijen bezoekt. Geen onbekende in de modewereld, de getalenteerde maker heeft niet alleen werken gemaakt voor industriële iconen Anna Wintour en Karl Lagerfeld, maar zijn kunst heeft ook in het verleden gediend als inspiratie voor een Puma Suede. Doorheen het werk van Theodore is een van zijn meest beroemde en gerepliceerde symbolen een schedel, die op de hiel van deze Thunder gestalte krijgt in een assortiment van felle kleuren.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com