Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-11-2014 07:45:57

Ralphss
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-11-2014
Messages: 4

De New Balance en wat dat betekent voor vrouwen

new balance sale heren Als vrouwen, kregen we de stemming en over vele jaren, door verbazingwekkende vrouwen als Elizabeth Blackwell en Susan B. Anthony, naar een plaats waar we meer van een gelijke kans behaald op de werkplek en de wereld kwamen we. Een bericht werd luid en duidelijk ontvangen via deze strijd. We moeten tien keer harder dan een man te werken en we moeten tien keer slimmer dan een man om nog te winnen een fractie van wat ze zouden kunnen bereiken door gewoon lid te zijn van het mannelijke geslacht. Hoera voor vrouwen, we veel bereikt. Natuurlijk, geen winst wordt geleverd zonder een prijs.

new balance u420 dames sale Vandaag de dag zijn vrouwen een ontmoeting met de beslissing, op een bepaald punt in hun carrière, om de balans of een gebrek aan balans in hun leven te evalueren. Het is geweldig om super vrouwen, die lijken het allemaal eerlijk gezegd hebben maar, bewonder, kan er geen één persoon het allemaal te hebben en in stand houden van een interne toestand van evenwicht voor zichzelf. Aan het eind van de dag komt het neer op eenvoudige wiskunde. Wanneer u de som van energie die nodig is om uit te blinken in een carrière te nemen, om een grote vrouw, moeder, vriend, gastheer, huishoudster en alle andere hoeden die nodig zijn om een succesvolle carrière en het leven thuis te kunnen uitvoeren, het laatste wat op de lijst heeft de neiging om zijn energie over voor jezelf. Energie die nodig is om een goede geestelijke, fysieke, emotionele en geestelijke gezondheid te behouden wordt gezet op een laag pitje en de dag komt altijd wanneer je wordt geconfronteerd met een burn-out van een dergelijke verhouding, is het moeilijk te doorgronden dat u in staat te onderhouden was geweest, zo lang . Het creëert een dergelijke trapsgewijze emotionele overbelasting dat alles in je leven ineens lijkt gewoon blazen in je gezicht. Je altijd kalm benadering van het leven wordt emotionele uitbarstingen en uw fysieke gezondheid plotseling barst met een veelheid aan problemen.

new balance 576 dames U heeft uw limiet vandaag te bereiken, moest je onrealistische doelen vanaf het begin en je geest, lichaam en geest probeerde alles wat je gevraagd wordt tegemoet, maar deze zijn limiet heeft bereikt. We bestaan uit vier etherische lichamen - mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Omdat elk van deze organen vullen van de energie je verbruikt in het, de rest proberen om de belasting te behouden en te compenseren. Wanneer je maxed out in al deze, je energie doet het enige wat het kan, dat is om te stoppen, om de fysieke kwalen die u zal stoppen manifesteren. Dit is niet het falen, het is verlichting en u wordt gevraagd om te kijken naar uw behoeften, omdat de trein tot stilstand is gekomen. Dus veel vrouwen wachten tot er niets anders over dan om het proces van het leren wie ze zijn en wat hun behoeften zijn, van het repareren van alles wat er verwaarloosd zo lang beginnen.

Een new balance 574 heren wordt gekeken in onze wereld, een nieuw bewustzijn voor vrouwen die hen in staat om het allemaal maar met realistische doelen en meer nadruk op hun behoeften. Het delen van de gigantische ladingen die aanwezig zijn op de werkplek, thuis, in relaties nog niet, waardoor tijd voor innerlijke rust. Wij gaan verhuizen uit de arena te bewijzen aan de wereld dat we zo goed in staat als ieder mens om een nieuw bericht dat we zo verdienen als elke man, verdienen in het salaris, maar ook in het eigenbelang en respect. Dit nieuwe evenwicht zorgt voor tijd alleen doorgebracht, in het delen van de lading van huis en gezin en van het onderwijzen van onze kinderen dat als we allemaal samenwerken is het mogelijk niet alleen voor persoonlijke balans in ons leven, maar leert hen om goede, verantwoordelijke mensen, in staat te zijn leven uit evenwichtige partnerschappen op alle gebieden van hun leven met vrede en harmonie. Nu dat is een win-win combinatie!

Welkom voor een bezoek homepage: http://www.nikeschoenen2014.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com