Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-11-2014 07:34:08

Maverick
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-11-2014
Messages: 2

NIKE KOBE 9 ELITE "Redwood" - RELEASE påmindelse.

NIKE KOBE 9 ELITE "Redwood" - RELEASE påmindelse. Selvom en hel del er blevet fremstillet i volumen skud Kobe Bryant er tilføje denne feriesæsonen, ikke nok bliver det sagt om det idé at han kunne være førende NBA i ting pr kamp. Bean er kreditvurdering i bundter alle med Nike Kobe 9 i sin høj og lav -cut former. Den Kobe 9 Nike Air Max 90 Dansk tilbud "Sequoia" kunne være nyeste i lang linje frigiver at lean på Rough Green og Hyper Crimson toner efterfulgt af en fed Sequoia nuance. Dine sko militær-inspirerede tema slips i pænt til måde, hvorpå Kobe nærmer hver videospil i 2010 som om det er en krig. Hunt for dem i morgen, 26 November på centrale forhandlere globalt og bull dem nu på eBay. der har en næsten problemfri, kropsnær i snittet Flyknit lavet øverste, den innovative og ultralette Kobe 9 Elite teknikker naturligt med alle dine fod, mens forsyne lockdown og lydhørhed Kobe brug. Lige fra Nike kommer sund ser endnu og en tilstand udgivelsesdato din Kobe 9 Elite "Sequoia".

Den egentlige high-top Flyknit konstruktion om Kobe niende signatur sko kommer med en blanding af Sequoia, Rough Green og Hyper Crimson nuancer suppleret i form af en spættede mellemsål og tonalt særprægede syntetisk paneler. Reflekterende sølv branding og grå ydersål tilføje den ultimative rører. Den Kobe 9 Top notch 'Sequoia' bærer en Flyknit konstrueret øvre der sammenvævet med farve. Nike Air Max Thea Print sko Grøn og Sequoia, ligner farver helt på en aktivitet tabel. Sequoia mellemsål prikker forbedre den reflekterende sølv for Swoosh mærket og grå ydersål. Denne udgave, der kan være opført da Sequoia / Rough Grøn / Hyper Voldelige / Reflect Silver colorway, inkorporerer en grøn og crimson- baseret højere del færdig off med en sølv ydersål . "The Kobe 9 Elite 'Sequoia' har en Flyknit konstrueret øvre dvs.. Sammenvævet med farve Rough Grøn og Sequoia, ligner farver findes på en spiltitel bord, "Nike skrev i en meget erklæring. "Sequoia mellemsål prikker supplere den reflekterende sølv i. Swoosh mærke og grå ydersål" Den revolutionerende Kobe 9 Elite, som har en Flyknit øvre at give super Lockdown support og lydhørhed.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGVgw7qBX8ksZJeebNEjt1bt1FGnCx1gPCAUuKXl77BuDMMPSGpA

i forhold til måned efter popmusik -inspired lav hit detail , den high-top Nike Kobe være utro Elite overflader i en meget rød- baserede colorway. Døbt 'Tactic, "skoen bringer rød (muligvis Crimson), Sequoia og sort kollektivt omkring Flyknit øvre, med hvide tryk i tungen og sider. Nedenfor ligger en plettet mellemsål og grå ydersål. Ikke sikker en udgivelsesdato på grund af dette colorway i øjeblikket, men vi vil opdatere dig øjeblikkeligt på Sole Collector. Sagaen i Nike Kobe 9 Elite fortsætter i et par dage , mens du bruger udledning af den "Sequoia" colorway vist nedenfor. I øjeblikket det er hverdagskost for hver eneste nye Nike Basketball SIG for at nå på NIKEiD, men til dato denne model har Nike Air Max 2014 Denmark Gratis levering der vil skæbne (selvom Kobe 9 Elite Low kan fejret derpå platform). Nike giver ikke for meget baggrund om model, nævne kun at combo af grønne og også sequoia er "minder om den farver rådighed på et spil bord ". Nyd officielle billeder for dette nye Kobe 9 par nede og show hvis du kan jagter dem ned under efterfølgende uges Black Friday sneaker kaos.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com