Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-05-2018 10:27:50

cabin
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-05-2018
Messages: 3

Nike Heren schoenen Big Promotion

http://www.iutral.com/images/product/max1essentialf011_2.jpg

Zelfs na 30 jaar Nike schoenen Opruiming innovatie en evolutie, ziet de Nike Air Max 1 uit 1987 in zijn originele uniform er nog steeds tijdloos uit in de talloze schoenen die we gebruiken om wekelijks releases te zien. Het wilde voorstel van Tinker Hatfields heeft het merk serieus betaald, waardoor dragers de mogelijkheid hebben om de technologie echt onder hun werk te zien werken.

De Nike Air Max 1 Nike Heren schoenen Big Promotion was de eerste in zijn rij en werd uitgebracht in 1987. Tinker Hatfield ontwierp de schoen op basis van Parijse architectuur. Het kenmerkte Luchtdemping die zichtbaar was bij de hiel. Hoewel Nike bij sommigen sceptisch was over het feit dat de luchtdemping zichtbaar was, maakte het de schoen eigenlijk erg populair. In 1992 besloot Nike om Air Max 1 voor het eerst retro te maken, maar bepaalde ontwerpen te wijzigen. De tussenzool en buitenzool zijn overgenomen van de Air Max 3 (nu de Nike Air Max 90 genoemd). Alle retro-modellen van de AM 1 uit 1992 waren leer, maar in 1995 bracht Nike nylon retro's uit, vervolgens een andere verandering in 1996.

Nike blijft indrukwekkende Nike damesschoenen comfortabel colorways uitrollen voor de Air Max 1 Premium, inclusief dit zwarte slangenhuidmodel exclusief voor de dames. Het getextureerde bovenwerk van slangenhuid biedt een luxueuze uitstraling aan dit tijdloze silhouet en biedt de flair voor degenen die de outfits eenvoudiger houden. Deze drievoudige zwarte versie biedt een alternatief voor een identiek ontworpen model dat gebruik maakt van een flitsender metaalachtig goud, dus het heeft de voorkeur op dit punt.

Na de recente NIKE AIR MAX 1 heruitgave van de OG Red eerder dit jaar, worden we nu getrakteerd op de terugkeer van de OG Blue, de tweede kleur die verschijnt tijdens de eerste introductie van de schoen in 1987. Het is een van de dichtste vertolkingen van de schoen die Nike in lange tijd heeft uitgebracht, en heeft de gestroomlijnde vorm die de consument smeekte om het merk terug te brengen. Door zo dicht mogelijk bij de OG te blijven, omvat het de magerdere tong, Durabuck-lambrisering en mesh-teendoos en onderlaag, zittend op de top van een ongerepte witte tussenzool die de herkenbare luchteenheid bevat.

http://www.winkelhao.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com