Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-05-2018 05:49:31

amateur
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-05-2018
Messages: 3

Adidas-schoenen Beste

https://www.thedropdate.com/wp-content/uploads/2016/09/adidas-Originals-NMD-Chukka-Trail.jpg

Het merk Three-Stripe gaat van start met het debuut van een nieuw NMD-model, gemaakt op basis van een Chukka-schoen.

Dubbed de NMD C2, Adidas damesschoenen Nieuw dit silhouet vertoont een hedendaagse chukka-achtige uitstraling. Het is een functioneel ontwerp met een weelderig bovenwerk, bestaande uit varkensleer suede en accenten van eersteklas leer. Bovenop het luxe bovenwerk gecombineerd op adidas 'responsieve BOOST zool, beschikt dit silhouet ook over de beroemde NMD-hiellus met reflecterende highlights aan de veters en onder de geperforeerde zijkanten.


Het NMD-silhouet, Adidas-schoenen Beste dat bedoeld was als een van de grotere initiatieven van adidas voor 2016, is nu al in het voordeel van sneakerheads en fans van technisch schoeisel. Voor deze nieuwste Chukka-uitvoering krijgt de sportieve sneaker een hogere kraag voor een nauwsluitende pasvorm, terwijl een afgezwakte zwarte colorway de dingen eenvoudig houdt en een gemakkelijk rockable uiterlijk behoudt. Het futuristische bovenwerk is gezadeld op de populaire Boost-zool van adidas, wat resulteert in een van de meest opwindende silhouetten in de huidige catalogus van adidas.

Het merk met de three-stripes Adidas Heren schoenen debuteert met een casual mid-cut iteratie van zijn baanbrekende NMD-silhouet, de NMD_C1. Accentueren de stijlgevoeligheden van het ontwerp van de NMD, de NMD Chukka haalt inspiratie uit tijdloze schoenenontwerpen en ontwikkelt ze tot een eigentijds perspectief.

Voor de eerste adidas nmd chukka release ontvangt de NMD_C1 een constructie van volledig suède met lederen oogpanelen en een contrasterende hiel-trekkoord bovenop de kenmerkende boost-tussenzool van NMD met nostalgische EVA-inzetstukken. Aangeboden in opvallende rode en klassieke zwarte paletten bovenop een frisse witte zooleenheid, het is een release die de progressieve voorsprong van de NMD verdedigt terwijl het zijn stilistische modus omarmt, die die twee werelden verenigt met een naadloze vorm.

http://www.ultrabshop.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com