Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-08-2018 03:51:13

yiuouiiq32323
Membre
Date d'inscription: 25-08-2017
Messages: 22

Buy Cheap Nike Air Max 87 Running Shoes Sale Online 2018

Barkley's Nike Air VaporMax PE komt overeen met zijn ontwerp-pak, samen met verschillende persoonlijke details. De linkerhiel heeft de datum en tijd van de trekking, terwijl rechts de geboortedatum en -tijd van zijn pasgeboren dochter aangeeft. Barkley's motto, "Be a Dawg," is gedrukt op de oustole. Met de tweede algemene keuze in het ontwerp, selecteerden de New York Giants Barkley als de nieuwste franchise die terugkeert, dus hij zal een paar hiervan nodig hebben in 'Big Blue 'soon.The Nike Air VaporMax werd voor het eerst uitgebracht in drie kleurenbanen op Air Max Day 2017. Onmiddellijk een Heren Adidas Yeezy Boost 350 hit, zal Nike Sportswear in de komende maanden meer variaties op de hardloper vrijgeven. Wat Nike aan het doen is, de populaire 360 ​​graden zichtbaar maken Air Unit en zijn bubbeluitstraling tijdens het toevoegen van verschillende bovenleertjes met een op de trainer afgestemde stijl. Het gemarkeerde paar uit het stel wordt de Nike Air VaporMax 2018 genoemd. Hoewel de naam niet is bevestigd, hebben ze een instapper. Een ander model zal een unieke kooi bevatten en het laatste paar lijkt enigszins op de stijl van de Air Max 97.

De VaporMax is de meest radicale verandering van de Air Max-hardloopschoenlijn in jaren. Zoals het geval was met de originele Air Max in 1987, is het meest schokkende deel van de Nike VaporMax de enige. Het is allesbehalve slank in vergelijking met de slagen die de Swoosh normaal produceert. Maar Nike maakt geen ontwerp ter plekke voor het maken van ontwerpen daarbuiten (vraag het maar aan de legendarische Nike-ontwerper Tinker Hatfield, wiens originele Air Max-concept - de Air Max Zero - halverwege de jaren 80 werkelijk werd neergehaald) . Nike ontwerpt eerst voor atleten en prestaties, daarom heeft het de VaporMax getest met Nike Internationalist Suede Wolf Grijs Zwart Geel Verkopen in Nederland de hulp van 350 mensen die in totaal 126.000 km in de sneakers hebben gespeeld voordat ze aan het publiek werden overgedragen.

Nike's Air Max 97 is teruggekomen met een nieuw colorway-aanbod. Een van de meest populaire Air Max-modellen ziet overal een combinatie van zwart en zilver met subtiele gele accenten op de binnenbekleding en Air Max-eenheid over de volledige lengte. De onderste helft van het bovendeel is ontworpen met zwart als de bovenkant grijs en reflecterend zilver afwisselend door de leidingen. Branding maakt dingen af ​​op de tongen, hielen en elke laterale en mediale zijde. Omdat we geduldig wachten op de release van Nike Air Presto x Off-White vervolg in zwart, zijn te voetbeelden opgedoken van een andere collaboratieve follow-up tussen Nike en Virgil Abloh. Dit keer rond de zwarte versie van de herwerkte Nike Air Max 97-oppervlakken tijdens Off-White's lente / zomer 2019 catwalkshow als onderdeel van het "Orange 3-Ring Binder" -aanbod van het modehuis.

De sneaker neemt ook aanwijzingen van Sean Wotherspoon's samenwerking met Nike, met het gebruik van corduroy op secties van de upper. Een ander extra kenmerk is een verzameling metalen studs, die aan de zijkant van de http://www.sjdesigns.nl sneaker om de Swoosh zitten. In de huidige staat is er geen officiële releasedatum voor de nieuwe corduroy Air Max 97 in "Mica Green", maar houd de Nike-webwinkel in de gaten voor meer details. Volg een aantal geplande en verrassende restocks van zijn samenwerkende Nike Air Max 1/97, Sean Wotherspoon heeft iets nieuws geplaagd. Delen via Instagram, de mede-eigenaar van de Round Two toonde een duo van voorbeelden die we hadden kunnen zien in plaats van de opmerkelijke lancering. Wotherspoon vermeldt ook het niveau van intriges dat het verhaal van het "Monsterpakket" bevat, en genereert meer anticipatie.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com