Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-08-2018 08:52:48

irmasmith
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-08-2018
Messages: 3

Is definitely Virgil Abloh Releasing A different Off-White x Converse

The Off-White a Converse Chuck Taylor nike air max 97 dames 60 to 70 van Virgil Abloh, geologi aangeprezen als een suv de beste sneaker-releases suv 2018, zou binnenkort het vervolg kunnen zien. Deze teaserafbeeldingen onthullen wat lijkt op een klassieke zwart / witte colorway suv de Converse Chuck 60 to 70, maar met wat openstaande off-witte insignes door middel van het gearceerde brand op de tussenzool por otro lado en de oranje flap cease to live naast de all-star spot logo op mediale zijde. Het is een schril contrast met het eerste paar, dat de eeuwenoude basketbal / vrijetijdsschoen compleet doorschijnend zag gaan, maar deze eenvoudigere toepassingen suv Virgil's branding hebben zeker een eigen aantrekkingskracht. Bekijk deze dichterbij komende images en blijf op dom hoogte voor updates.

Een nike air max 97 dames sale in Seoul, Korea gevestigde Streetwear-merk Kasina heeft samengewerkt met het iconische sneaker-merk Converse om de unieke invloed van de twee entiteiten op de straatcultuur te vieren met het One Star en het Chuck Taylor 70I Ox-ontwerp. Na in 1997 haar deuren te hebben geopend, heeft Kasina al meer dan twintig jaar dom straatcultuur van de jeugd in Korea beïnvloed doorstep culturele grenzen te verleggen voor muzikanten, skaters por otro lado en artiesten. Deze collectie found Converse is een eerbetoon aan de ongeëvenaarde invloed van het merk found door Kasina geïnspireerde elementen, zoals gedetailleerde lederen ontwerpen en contraststiksels. De twee hoofddeksels, die voornamelijk with zwart leer zijn uitgevoerd, maken gebruik van het zwart krijtstreepdetail op dom tussenzool en een doorschijnende buitenzool die fungeert als venster voor meer ontwerpdetails onder zijn bovenleer. Rood fungeert als de enige kleurpracht van deze collectie, omdat zowel de Just one Star als de Place simplistische kleurenschema's hebben waarmee de legendarische erfenis suv de schoen centraal staat. Tenslotte, beide aanbiedingen hebben een "Hanja" Koreaans personage op hun hielen dat zowel de naamgenoot als de oprichting van een jaar 1997 weerspiegelt.

Rapon Wiz Khalifa, een rapnarespeler uit Pittsburgh, deed onlangs zijn intrede als nike air max 97 heren Ground Goods om bij tegul komen met Complex por otro lado en Joe La Puma omkring de nieuwste aflevering suv Sneaker Shopping te filmen. Tijdens de aflevering bespreekt Wiz zijn liefde voor Chucks, schaatst hij with Jordans als een form en de sneakers cease to live hij kiest te kopen voor zijn zoon, Harrass. Toen de 420-vriendelijke artist een kind was dat naar school winkelde, gaf zijn moeder hem bucks 80 voor schoenen omkring uit te kiezen. Toen hij erachter kwam dat Air Force 1s $ 50 was en Chuck Taylors $ 40, deed hij een enige redelijke en ging hij voor twee paar Chucks, zijn liefde voor het iconische merk beginnende. Voor zijn zoon Harrass, wanneer Wiz naar dom winkel gaat om het paar voor zichzelf op te halen, zorgt hij er altijd voor dat zijn kind ook is definitely ingesnoerd, meestal met het paar Nikes of wat dan ook populair is definitely bij zijn vrienden op school. En om dat te zien en tegul zien wat Khalifa meer dan $ 2 . 75 heeft uitgegeven, moet u de nieuwste aflevering suv Sneaker-shopping hieronder bekijken.

Rucker Park is een suv nike air max 97 heren wit de meest iconische basketbalvelden ter wereld in dom hele wereld, en fungeert als het mekka suv pick-up games en zomercompetities, met NBA-sterren zoals Allen Iverson, Kobe Bryant por otro lado en meer. Tijdens de beruchte lock-out van 2011 suv de NBA gingen talloze sterren en toekomstige rum van famers naar een aangekondigde terrein om hun spel fris te houden voordat het seizoen begon, inclusief tweevoudig kampioen Kevin Durant die een gedenkwaardige 66-punts prestatie neerzette.

Arrumar ere van dit illustere park heeft Converse het tweedelige Chuck 70-collectie gemaakt, geïnspireerd op de heldere en levendige kleuren cease to live tijdens de Summer Addition teamuniformen aankleden. Gebruikmakend suv het iconische silhouet suv de Chuck Taylor, heeft het baanbrekende hoepelsmerk ervoor gekozen om een felle fuchsia en een Carolina Blue in de vouw te doen zitten bovenop de gebruikelijke gevulkaniseerde zool van de schoen.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com