Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-09-2018 05:18:30

Grabo51
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-09-2018
Messages: 2

Adidas EQT Bestellen

Adidas EQT Bestellen
http://www.wmboost.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/n/an258.jpg

Loyalists van de Trefoil Adidas EQT dames -lijn kunnen opnieuw vieren als schone en eenvoudige suedes hun weg vinden op een ander adidas EQT Running Support-model. Afkomstig van het succes van 2015 met releases zoals Pusha T's en de # 3F15's, zijn naast de aanstaande daling op 16 januari de Three Stripes nu relevanter dan ooit. Wat heeft Adi Dassler's merk nog te bieden voor deze hardlopers? Hoe het ook zij, het is moeilijk voor de sneakerwereld om te beweren dat de toekomst mooi lijkt.

Adidas EQT heren was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren negentig en de basketballijn adidas EQT werd gevierd in een aantal retro- en samenwerkende releases. De running forebears van EQT waren tot nu toe bijna vergeten, maar de Adidas EQT Korting maakte een comeback. Het 'Now and Then-pakket' staat gepland voor een release in december 2010, ongeveer 20 jaar nadat de OG-wit / groen / grijs / zwarte gewrichten terugkwamen in '91, met een drietal nieuwe kleuren om de mix op te vrolijken.

Dankzij Pusha T is de Adidas EQT Bestellen opnieuw opgedaan. Nu de retro runner zichzelf enigszins hersteld heeft, introduceert het merk de OG "Racing Green" colorway maar met een paar zieke upgrades naar de schoen die op een bepaalde manier een eerbetoon is aan Pusha's twee samenwerkingen. De colorway is hier wat je zou verwachten, maar het verhoogde niveau van materialen zoals het suède en slangenhuid is dat niet.

Het was een lange wachttijd, maar fans van het klassieke assortiment adidas-uitrustingsstukken waren meer dan blij om eindelijk enkele van de klassieke silhouetten uit de jaren 90 te zien draaien, toen de Adidas EQT Goedkoop en Running Cushion eind 2013 terugkeerde. Tegen het najaar van 2014 een derde Het klassieke EQT-model was terug, de EQT Running Guidance. Nu alle drie de modellen een steunpilaar worden in de adidas retro runner-reeks, zien we deze premium-editie van de Guidance aankomen met een stijlvolle mix van volnerfleder en nubuck in een kleurige zwarte colorway.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com