Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-09-2018 03:07:36

bbbdffgd
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-09-2018
Messages: 3

adidas yeezy boost 350 damen

http://www.kitavan.co.uk/images/kitavan/Adidas-Yeezy-Boost-350-Womens-Originals-Save-High-Up-In-The-Sale-14.jpg
"Sneaker" debuterede på Kanye West x nike sko  1 kollektion i februar til kritisk anerkendelse og udbredt interesse. Dette er adidas Yeezy 350 Boost anden signatur sko med adidas bag Yeezy 350 Boost, og det ser ud til, at det vil leve op til hype.


Bestående af grå og sort nike sko 2018 primeknit har overdelen en enkelt konstruktion til overlegen komfort og fri bevægelighed. Den hvide sål kontrasterer med den grå og sorte øvre for et rent udseende for at holde dig frisk i sommer. Farvebanen afspiller adidas Yeezy 350 Boost stil med neutrale toner. Sting splitter skoen ned i midten for et high fashion look at stunt med klassen.


Yeezy sæson nærmer sig, og Kanye bringer bordet endnu et risikabelt par spark med adidas yeezy boost 350  Støvlerne er sat til at løslades i løbet af efteråret / vintersæsonen. Skoene er en duck boot med det utillitære tema for Yeezy sæson 1 med ballistisk mesh øvre blandt en suede eyestay. Andre små detaljer omfatter gummi toebox og mudder. 350 kommer igennem i fire forskellige farvebaner med pirat sort, peyote, chokolade og Moon Rock.


Denne nye silhuet vil blive adidas yeezy boost 350 damen konstrueret på samme måde som den er tidligere 350 V2 modstykker, men denne gang med en ekstra pull-fane på bagsiden af ​​hælen for at glide på paret af skor. Boost-enheden giver skarp komfort til at rocke i gaderne eller på retten. Denne high fashion silhuet passer dog bedst til en stor begivenhed eller aften.
http://www.lobeskoruns.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com