Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-06-2019 07:48:11

griffithtt
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-06-2019
Messages: 0

new balance 990 v4 grey suede

https://media3.snkrs.com/49516-thickbox/new-balance-cm878-tca-white.jpg
Hierboven krijgt u een eerste blik op het model dat bekend staat als het new balance 574 dames sale Lost Prototype. Deze versie van de 574 is NB's nieuwste versie van het klassieke model. Het haalt zijn inspiratie uit de archieven van het merk omdat het de oorsprong vindt van een verloren prototype van de 574 uit de late jaren tachtig. Officieel bekend als de New Balance 574 MLP, heeft de schoen een bovenwerk van suède en mesh dat is uitgevoerd in de kleuren Blue, Dark Navy of Burgundy. Elke colorway wordt geleverd met een spit gekleurde (grijs/wit) tussenzool en een off-white rubberen hakenteller om de schoen die retro/vintage gevoel geeft. Als je goed kijkt, zie je ook dat het model elementen van de 576 uit de jaren 80 combineert met het uitgebrachte 574-ontwerp uit de vroege jaren 90.
Tegen 2012 was de OG 990 bijna 30 jaar oud en op de new balance 990 v4 grey suede leeftijd was er ongetwijfeld een rol weggelegd aan het hoofd van de snelgroeiende 99x-familie. Om dit te vieren introduceerde New Balance de M990v3. De update toonde een beetje meer mesh tussen de varkenshuid lambrisering en perforaties voor extra ademend vermogen. Het ontwerp had een meer utilitaire uitstraling dan zijn voorgangers, benadrukt door de diamantpatronen op de tong en het geribbelde N-logo. De esthetiek terzijde, de technologie van de schoen bleef relatief onveranderd.
new balance women's 520v3 running shoe en zijn 520 hebben een frisse draai gegeven aan een klassieke sneaker die oorspronkelijk in de jaren '70 werd uitgebracht. Met behoud van het minimalistische gevoel en toewijding aan de kwaliteit die in het prototype wordt gebruikt, is deze schoen gesneden uit eersteklas suède en mesh voor comfort en stijl. Het slanke silhouet en de op het erfgoed geïnspireerde details vormen samen de perfecte mix van oud en nieuw die u dagelijks kunt vertegenwoordigen.
Beide releases van new balance 1500 black green pink zijn gemaakt van suède en mesh van varkenshuid. De "Surf" -versie heeft een lobster-kleurstelling met Ocean Blue op de hiel en buitenzool als een knipoog naar de zee. De "Turf" -optie heeft een bruin en bruin bovenwerk met groene accenten op de hiel die de biefstuk en het groene gras symboliseren.
http://www.futureschoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com