Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-07-2019 05:26:00

58jogpys
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-07-2019
Messages: 1

adidas stan smith bold

https://www.snstuff.us/media/catalog/product/cache/1/small_image/397x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/e/newww0513.jpg
adidas sko sort dame Trænerne er færdige med en læderpatch på hælen og en hvid sål der refererer til skoens arv. Adidas 'Stan Smith sko blev først udgivet i 1963, og blev oprindeligt designet som en tennis træner. De er opkaldt efter verdens nummer en spiller af tiden.

adidas sko blå hvid Det blev oprindeligt designet som en tennissko, men Adidas Stan Smith har fortsat med at skabe en arv, der langt lykkes sine oprindelige hensigter. Det er fordi nu er skoen ikke kun kendt som et ikon for sportstøj, men også som et revolutionerende mode design.

adidas sko mænd grå Stan Smith Primeknit er en moderne opdatering af det klassiske Stan Smiths fodtøj. Med sin maskesammensætning giver Primeknits design og materiale langt mere åndbarhed og fleksibilitet.

adidas stan smith bold Klædt i en Mesa og Umber farvekombination. Denne adidas Stan Smith har en robust læderoverflade med bælgetunge til beskyttelse mod vejr. Støvletter, metal eyelets, læderhæl, tre perforerede striber over en gummisål fuldfører design.

https://www.sortheads.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com