Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-08-2019 05:49:31

7f1cppv3
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-08-2019
Messages: 1

adidas arkyn ash pearl

https://d2h1pu99sxkfvn.cloudfront.net/b0/10625120/469316001_92RBE04zI6/P6.jpg
adidas schoenen wit dames De Arkyn-schoenen hebben een speelse en eclectische uitstraling en zijn gebaseerd op adidas running heritage om een ​​originele stijl met een slanke vorm te creëren. Deze schoenen omhelzen je voeten met een ondersteunend gebreid bovenwerk. Ultrazachte demping zorgt voor een veerkrachtig gevoel.

adidas schoenen heren grijs De Arkyn-schoen heeft een schoon technisch bovenwerk van mesh, versierd met het streepje met 3 strepen en een tong van mesh. Ontworpen met een sokachtige constructie voor optimaal comfort en pasvorm. Opvallende designelementen zoals een neopreen hiel en onorthodox minimalistisch veter systeem verhogen het esthetische profiel van de schoen.

adidas schoenen zwart rood terwijl een BoostTM-middenzool met rubberen buitenzool het allerbeste in adidas-technologie biedt. Het eindproduct is een onverschrokken combinatie van alles wat adidas Originals het beste doet: eenheid, stijl, sport, cultuur en creativiteit onder één dak.

adidas arkyn ash pearl Adidas ’Arkyn is gekleed in een frisse witte toon en gemarkeerd met een vleugje blauw op de hiel. Het is een ultramoderne sneaker-stijl die is geïnspireerd op de archieven. Gebouwd met slank en rekbaar bovenwerk, biedt dit damespaar een comfortabele sokachtige pasvorm en ondervoet.

https://www.schoenenmark.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com