Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-11-2019 02:12:54

q05h0hqg
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-11-2019
Messages: 2

adidas continental 80 wit

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/35090f2d2afe49ef97dda912011b0b52_9366/Continental_80_Shoes_White_F99787_01_standard.jpg
adidas schoenen dames blauw Adidas Originals presenteert de Continental 80, een historische sneaker in de schoenenlijn van Adida. Deze moderne uitvoering toont upgrades in materialen en vakmanschap. Deze lage sneaker is uit de jaren 80, omdat Adidas het sportiever weet te maken dan zijn oude tegenhanger. Het strakke ontwerp samen met een vintage look maakt deze sneaker zeker een topkeuze voor de zomer.

adidas schoenen zwart kopen Hoe esthetisch het ook is, het is minimale styling, de Continental 80 AKA de ‘Rascal’ komt terug in de publieke belangstelling dankzij Kanyes liefde voor het model en baseert zijn recente Powerphase-lijn op de vergeten tennisklassieker.

adidas schoenen heren grijs Hoewel een bijna identiek bovenwerk, verschillen de twee edities genoeg om een ​​unieke ervaring te bieden. De Continental plaatst een tweekleurige streep op zijn zijkanten, samen met perforaties in het onderste register van elke flank, met adidas-branding en trefoil-logo die symmetrisch over beide paren zitten.

adidas continental 80 wit De Continental is meer een aerobe sfeer dan eenvoudiger tennisstijlen zoals de Stan Smith en is een technologische one-up van iconen uit de jaren 80. Het toevoegen van een schuimgedeelte aan de wreef zorgde voor extra manoeuvreerbaarheid op het veld en dat beetje extra demping dat nodig was bij impact op het veld.

https://www.walkfootjoy.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com