Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-01-2020 04:26:05

ffe0tkwq
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-01-2020
Messages: 2

Nike Epic React Flyknit 2 Sort/University Red

https://i.ebayimg.com/images/g/vLsAAOSwePpdpoIM/s-l640.jpg


Den nyeste Sko Nike Salg debuterer med et minimalt udseende og dynamisk pasform muliggjort ved at miste snørerne. Elastiske Flyknit-garn ved tungen og langs kraven skaber en lun pasform, der bevæger sig problemfrit med foden. Ikke-elastiske garn, der erstatter traditionelle kniplinger, giver struktur og stabilitet.


Det stealthy par Sko Nike Blå ser næsten hele modellen klædt i fan favorit sort, fra sin Flyknit øvre til sin Foam React såle, mens en iøjnefaldende lyserød, hylder teamets Champions League-sæt, skitserer både den laterale og mediale Swooshes.


Sko Nike Dame Rosa med det sorte par er en aldrig-før-set blå iteration kaldet “Game Day” også føjet til onlineudgivelsen. I modsætning til det for det meste monotonede sort iteration, holder "Game Day" passende til klubbens klassiske farver på rød, hvid og blå. Swoosh får et gradientbillede, der går fra rød til blå, mens der er føjet røde og hvide faner til hæle, og klubbens kam kan findes på tungerne. Endelig tilføjer en hvid mellemsål et kontrastfuldt look.


For dem, der ønsker at repræsentere FC Barcelona, ​​Tottenham Hotspur og Nike Epic React Flyknit 2 Sort/University Red, vil fans være i stand til at bære deres klubs farver i stolthed. To temaer for "Matchdag" og "Træning" vil være tilgængelige, som derefter giver kunderne mulighed for at vælge forskellige farver til det øverste, det eneste og Swoosh-branding; tilføjelse af tilpasset tekst til hælen vil også være tilgængelig. Endelig skal hvert par joggesko pyntes med den respektive klubbadge på tungefligene.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com