Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2020 03:39:19

egd6s5j6
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2020
Messages: 1

Saucony DXN Trainer Vintage Wit/Teal

https://sneakers123.s3.amazonaws.com/release/43000/saucony-dxn-trainer-vintage-s70369-20.jpg


Terwijl de Schoenen Saucony Wit eerder te zien was in een Bermuda-thema dat geschikt is voor de zomer, is het silhouet nu aangepast aan het komende koudere seizoen. Een herfstachtige tint van olijfolie bedekt in wezen de mesh- en suèdeconstructie van de sneaker, samen met lederen accenten die de kenmerkende branding over de zijpanelen accentueren. Op de tong en het hiellipje worden extra kleurtonen aangebracht om een ​​aardachtig thema verder uit te stralen, terwijl het allemaal bovenop een witte tussenzool en zwarte buitenzool rust.


Het Schoenen Saucony Heren silhouet bracht zijn naam terug naar het model in 1983 en heeft zichzelf vele malen opnieuw afgebeeld, en nu weer dertig jaar later. Het onlangs aangekondigde DXN Lodge-pakket biedt twee nieuwe opties voor sneakerheads: een paar met camouflagedruk en een andere bedekt met zachte grijze wol voor een rustiek gevoel, beide afgewerkt met tan lambrisering.


We zijn trots om de Schoenen Saucony Running te verwelkomen in de Vintage Collectie! Toonaangevend in prestaties, de DXN-trainer drong zich op in de gelederen. Met zijn iconische banden met het rennen van erfgoed, heeft deze modieuze sneaker zichzelf in de geschiedenisboeken geplaatst.


De best verkochte Saucony DXN Trainer Vintage Wit/Teal uit de jaren 80 krijgt een retro-look met de drop van de Saucony DXN Trainer. Hoewel dit opnieuw ingedeelde model niet langer geschikt is om te rennen, houdt het je urenlang letterlijk op je tenen zonder last te krijgen van de voet. De details van synthetisch leer zijn vergevingsgezind, waardoor het een waar voor je geld is.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com