Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-05-2019 09:47:46

v1ynv9w7
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-05-2019
Messages: 3

Nike Air Max 97 Silver Bullet

https://www.fitmysole.com/wp-content/uploads/2018/07/Nike-Air-Max-97-OG-Silver-Bullet-On-Feet.jpg


En Nike Sko Dame klase af pastelltoner har indkaldt en gang til for at fejre midt april ferie, denne gang på den globalt elskede Air Max 97 silhuet. Mens der ikke er nogen åbenlyse symboler, der genkender at forekomme (du kan huske de revnede æg på Air Force 1s og Air 180s fra 2005), er der ingen tvivl om tidspunktet for denne drop med den religiøse og kulturelle fest.


Efter et første udseende opført i slutningen af ​​sidste år har atmos nu lanceret et nærmere kig på Nike Sko Hvide kommende Air Max 97 "Have a Nike Day." Sneakeren er pakket ind i en tonalblå øvre, konstrueret af mesh, nubuck og lærred i forskellige blåt nuancer fra lys til mørke. Silhouettens stand-out-funktion - og inspirationen til sit navn - er "Have a Nike Day", der tape det, der ombryder hele skoen. Sneakeren er så færdig med hvid broderet Swoosh branding, en fuld længde hvid mellemsål, en blå luftenhed og et Swoosh-smykket smilende ansigt på snøreenheden.


Det har været ret den eklektiske tur til Nye Nike Sko 2019 siden den fulde tilbagesendelse for to år siden. Vi har set det anvendt på forskellige Air Max såler i hænderne på Sean Wotherspoon, og vi har oplevet østrigske leverandør af ædle sten. Swarovski duster den øvre med et unikt stof, der indeholder titusindvis af krystaller. Det er ret åbent for eksperimenter, og dette kommende Premium-tilbud ved mærket viser, hvor tolerant det kan være. Ved hjælp af en ren platin og racer blå farve måde, ser denne nyeste udgave to forskellige teksturer på racing stripes - en tessellation af 3-D terninger og et overdrevet fordybet udseende.


Dwyane Wade spillede i sit endelige Nike Air Max 97 Silver Bullet spil nogensinde i går og afsluttede en af ​​de største karriere i sportens historie. Denne sæson havde Miami Heat en Miami Vice-trøje, der overtog det traditionelle South Beach-tema af farver, der omfatter hvid / pink / blågrøn. Denne nye farveway af Nike Air Max 97 bruger dette tema perfekt, da skoen kommer dækket i hvid og mynte grøn på nettet og læder konstrueret øvre. Skygger af grønt og lyserødt placeres så på underskriftstrimlerne på sidepanelerne såvel som på den broderede Swoosh over mellemsålen og hæltrækfligen. Capping off designet har vi en mintgrøn Air Max enhed og en hvid gummi ydersål.


https://www.sortheads.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com